Helgetur 31.oktober til 2.november

Share Button

IMG_1266Ny hyttetur til Lavangen.
Denne helgen skulle Oskar tas med på sin første fjelltur med telt. Det er kommet nysnø i fjellet, men temperaturen er bare rundt 0 grader. Hunden storkoset seg med snøen, og var helt vill. Fredagen ble brukt på den flotte hytta vår. Det er lett å se at høsten er på hell. De lyse timene i løpet av døgnet blir færre og færre. Stearinlysene ble tent allerede kl.1630.

Hele lørdag var vi ute. Etter en liten gåtur, satte jeg opp leir. Telt, tarp og bål. Oskar fant seg godt tilrette i forteltet hvor han hadde hyppige hvilepauser mellom leken. Det ble laget god turmat og kaffe. Været var upåklagelig. Blå himmel og ingen vind. Det er mye Lemmen i år, noe som var spesielt synlig nå med snø på bakken. Sporene er overalt.
Utpå ettermiddagen pakket vi leiren og returnerte til Hytta. Testen av Oskar var bestått. Neste gang blir det nok overnatting ut i telt.

IMG_1274

Dette er den flott hytta i Lavangen. Den ble satt opp i 2011 som erstatning til den gamle tømmerhytta vår som dessverre brant ned året før.

 

 

IMG_1273

Ikke lenge før vinteren er her. Alle årstidene har sin sjarm, og senhøsten er flott. Mangel av blader på trærne gjør at man får en helt spesiell utsikt.

IMG_1262

Teltplassen vår. Oskar koser seg på liggeunderlag i forteltet. Han kommer nok til å bli en topp turkompis. Teltet er nok ikke noe vintertelt og det er noe manglende plass desom hunden skal være fast turfølge. Nyanskaffelse er nok på sin plass:)

IMG_1251

Fornøyd og klar for helgetur.

IMG_1248

Oskar stortrivdes i nysnøen.
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.