Høsttur

Share Button

IMG_0639Flott høsttur 12. – 13. september.
Etter å ha gått til anskaffelse av en ny 75liter Fjällräven Abisko ryggsekk, og et flott og lett 1-mannstelt av typen Helsport Ringstad 1, måtte dette tas med på en liten prøvetur.
Turen gikk til Lavangen, hvor etablering ble gjort etter en kort fjellmarsj sent på fredags kveld.

Sekken føltes veldig god på ryggen. Jeg har ønsket meg akkurat denne typen selv om jeg har vært noe usikker på hvor stor den burde være. Bærekomforten var god. Enkel utforming, og fremstår som slitesterk og med gode løsninger. Fortsatt litt usikker på størrelsen, og mulig jeg må ha meg en litt større sekk i tillegg etterhvert.

Teltet var lett å sette opp (selv om det var blitt mørkt ute). Plassen inne var overraskende god, og forteltet var akkurat stort nok til at jeg fikk plass til sekken, samt mulighet til å bruke stormkjøkken for kaffekok. En kort men flott tur.
Høsten er kommet med alle sine fantastiske farger. Fant ut at soveposen jeg har er litt for stor, noe som resulterte i at liggeunderlaget måtte festes på utsiden av sekken. Ny sovepose og nytt kompakt liggerunderlag er bestilt, så dette blir bedre til neste tur.

2014-09-13 09.41.46     2014-09-13 09.40.16-1

Det er stengt for kommentarer.