Om meg

Navn: Vidar Skog
Årsmodell: 1974
Bosted: Sørreisa i Troms
Etter mange år med det man vel kan kalle et “normalt”, rolig familieliv, kom jeg meg i august 2014 endelig ut blant trærne igjen.

Flyttinger pga arbeidet, familie og diverse andre hobbier opp gjennom årene, er alt unnskyldninger for hvorfor friluftslivet er blitt nedprioritert (eller snarere fraværende), gjennom en årrekke.

Jeg er født og oppvokst i indre Troms, og hadde en ungdom som dreide seg mye om friluftsliv. Hytteturer, fisketurer, småviltjakt og kortere dagsturer i fjellet, var vanlige helgeaktiviteter.
I mine tidlige leveår var jeg med i speideren, tok jegerprøven mens jeg gikk på ungdomsskolen, og valgte friluftsliv som valgfag på videregående skole. Alt for å kunne være ute i skog og mark.

For meg har friluftsliv alltid vært om gleden ved det å vært ute i naturen. Utsikten, luktene, fargene, dyrelivet, og mest av alt – friheten.
Jeg har aldri vært en eventyrer med et ønske om det ekstreme – iallefall ikke ennå:), men jeg har alltid ville ha kosen. Det rolige liv.

I 2016 fikk jeg en ny livsledsager. Aldri har vel gleden av å være 2 på tur vært større. Vi har felles forståelse for hva friluftsliv skal være, og har mange dagsturer sammen i hverdagen.

Det jeg er ute etter, er fotturer. Både dagsturer og overnattingsturer. Jeg søker friheten, stillheten, og de fantastiske øyeblikkene man kan oppleve ved å være uten i naturen, og gleden med å drive med/mestre “bushcraft”. Jeg liker også småviltjakt selv om det blir lite jaktturer gjennom året. Gjennom disse sidene ønsker jeg å samle øyeblikkene mine. Mest for meg selv, men du er selvsagt velkommen til å kikke innom om du ønsker:)

Send meg gjerne mail.